bruisende zaken

  Meer focus, bereik, zichtbaarheid en meer omzet

Meer focus, bereik, zichtbaarheid en meer omzet

01-01-2020

INTERACTIEVE WORKSHOP 13 JANUARI OM 19.30 UUR De winkels in de stad staan leeg. Laatst liep ik door de stad en heb ik er minstens 25 geteld! Dat komt doordat onze klanten tegenwoordig shoppen vanuit hun luie stoel. Ze hoeven de deur niet meer uit. De markt verandert. ls ondernemers spelen wij daar onvoldoende op in, op die manier laten we veel kansen onbenut. In deze workshop help ik jou om te zien hoe jij de online mogelijkheden optimaal kunt benutten.

Herken jij je in het volgende: • Jij wil graag je focus, je bereik, je zichtbaarheid en je kwaliteit vergroten. Maar het schiet niet op, omdat je niet weet waar je moet beginnen. • Jij hebt een missie om zo veel mogelijk kennis te delen met jouw klanten.

Je agenda laat het alleen niet toe om die stap ook daadwerkelijk te zetten. • Je hebt je wel eens verdiept in het maken van een online training.

Je werd alleen gedwongen om keuzes te maken waar je technische kennis voor nodig hebt. Daardoor stel je deze stap elke keer maar weer uit. • Je stelt het maken van een online training elke keer uit, omdat elk uur dat je daarin steekt een uur is dat je niet in je eigen bedrijf kunt steken. • Kortom: Jij stelt het besluit om online te gaan alsmaar uit en dat kost je in feite handen vol met geld!

Kom dan vooral even langs op onze workshop. Reserveer je plek op: www.leefintens-academy.com/product/netwerkborrel-passief-inkomen/

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).