lezersacties van nederland bruist

Verblijf in een prachtig complex van zes bungalows met een zwembad en geweldig uitzicht

Verblijf in een prachtig complex van zes bungalows met een zwembad en geweldig uitzicht

01-02-2020

Gran Canaria is het eiland waar de zon vrijwel het hele jaar schijnt en waar je heerlijk kunt genieten van zon, zee en strand. In vier uur vlieg je al naar deze ideale vakantiebestemming. De familie Van Lanen kocht en renoveerde het afgelopen jaar zes bungalows in Maspalomas, naar de wensen en eisen van deze tijd. Het resultaat is een prachtig complex van zes bungalows met een zwembad en een geweldig uitzicht. Zie voor meer info www.vistabellabungalows.eu

Wat moet je doen om te kunnen genieten van deze mooie Bruist Deal?

Ga naar www.vistabellabungalows.eu en reserveer voor € 85,- per nacht* jouw overnachtingen in een 1-slaapkamerappartement. Voor € 105,- per nacht* verblijf je in een 2-slaapkamerappartement. Gebruik bij je reservering promocode BRUIST.

* Boek voor minimaal 3 dagen. Check de site voor meer informatie over onze bungalows.

Calle Nestor de la Torre 4, Maspalomas Gran Canaria

 +31 (0)6 34 74 74 18

www.vistabellabungalows.eu

 

Wil jij op de hoogte blijven van al onze Bruist Deals?
Meld je dan HIER aan voor onze nieuwsbrief.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik