bruisende zaken

  Lopen je aantal klanten terug door het Corona virus?  Hoe pak jij het nu aan?

Lopen je aantal klanten terug door het Corona virus? Hoe pak jij het nu aan?

01-04-2020

Er komt een spannende en onzekere periode aan bij veel ondernemers en zpp-ers. Gisterenavond heeft de minister gesproken en niemand weet hoe lang deze crisis kan gaan duren. Is het een aantal weken of maanden of zelfs een jaar. Ik kan me voorstellen dat de angst en paniek toeschiet bij veel mensen omdat de inkomsten van je bedrijf teruglopen doordat klanten wegblijven. Ik vind het ook spannend.

Toch is er altijd een uitweg en een oplossing om je bedrijf toch op een bepaalde manier draaiende te houden. Gooi de creativiteit in de strijd en bekijk wat wel kan. Vele mensen zitten of werken nu thuis. Sportclubs, scholen en horeca zijn dicht. Juist nu zitten veel mensen online te surfen en zoeken naar oplossingen voor hun probleem. Jij kan daar met je bedrijf op inspelen.

Heb je al gedacht aan de volgende opties:
• Je kan gesprekken via Skype of Zoom laten plaatsvinden
• Je kan meer gaan bloggen of vloggen
• Je kan je potentiële klanten via social media bereiken
• Je kan trainingen die je normaal 1-op-1 geeft aan de klant omzetten naar een online training zodat mensen in hun eigen tempo verder kunnen gaan
• Je kan groepen mensen gaan begeleiden via online trainingen Het voordeel dat je het nu even minder druk hebt, je kan nu de dingen doen waar je normaal of geen tijd voor hebt of al een lange tijd voor je uit schuift gaan doen. Dit is “het moment” om online te gaan met je bedrijf zodat je met de tijd kan meegaan en je bedrijf overeind kan houden en toch nog steeds je klant kan bereiken.

Wil je doorgaan met je bedrijf? Wil je nu de stap gaan zetten om nu met de trend mee te gaan waar je klant allang in zit? Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Ik heb altijd vele ideeën in mijn hoofd die daadwerkelijk gaan werken voor je zichtbaarheid en je bereik die je kan genereren met je onderneming. Vraag gerust een gratis adviesgesprek aan en voor een concreet plan voor jouw bedrijf via de link in bio.

roel@skillz-online.com www.skillz-online.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).