bruisende zaken

Bloemenwinkel met een zee aan mogelijkheden

Bloemenwinkel met een zee aan mogelijkheden

01-09-2020

Onderneemster Marianne van Zanten begon in 2017 met haar bedrijf Bloemeninterieur. Dankzij haar klantgerichte en betrokken werkwijze is een bezoek aan Bloemeninterieur een fijne belevenis. Daarnaast ben je er altijd zeker van een goed product van hoge kwaliteit. Dat geldt zowel voor de bloemen als de interieurartikelen in de winkel.

“In de winkel heb je veel keuze en vind je bloemen en cadeauartikelen voor elke gelegenheid”

Gespecialiseerd in grotere stukken

Je bent van harte welkom bij Bloemeninterieur voor een op maat gemaakt boeket en bloemstuk. Marianne is gespecialiseerd in het maken van grotere stukken, zoals rouwstukken en trouwbloemen. Uiteraard worden deze bloemstukken op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Wat jouw wensen ook zijn, bij Bloemeninterieur is bijna alles mogelijk.

Bloemen bezorgen

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om bloemen te laten bezorgen. Bij een verjaardag, geboorte van een kindje of als iemand ziek is, een bosje bloemen is altijd een mooi gebaar. Bij Bloemeninterieur regel je het in een handomdraai. De winkel is aangesloten bij diverse verzendorganisaties. Bestel een boeket via een van de partners of neem rechtstreeks contact op met de winkel.

Ontdek het ruime assortiment

Naast een mooi boeket of bloemstuk kun je bij Bloemeninterieur ook terecht voor mooie woonaccessoires en cadeauartikelen. Je vindt er onder andere prachtige kaarten, uniek houten speelgoed en leuke decoraties voor in huis. Bijzonder in het assortiment zijn de kaarsen van de merken WoodWick en Yankee Candle. Deze kaarsen zien er stijlvol uit en zorgen voor een heerlijke geur in huis. Het is dan ook niet voor niets dat deze kaarsen zeer in trek zijn.

Daarnaast hebben wij ook kaarsen van Ashleigh & Burwood en van Vellutier.

Je vindt Bloemeninterieur in het centrum van Raamsdonksveer. Er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Breng jij binnenkort een bezoek?

Eigenaresse: Marianne van Zanten Gevestigd in Raamsdonksveer en Hank Hank (alleen op afspraak) Gangboord 1A Raamsdonksveer 0162-225539 | info@bloemeninterieur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).