Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wordt uw omzet wel betaald?

Wordt uw omzet wel betaald?

01-10-2020

Van Dongen & Partners gerechtsdeurwaarders is een ervaren deurwaarderskantoor dat zich richt op incasso en ambtelijke werkzaamheden voor onder andere het mkb en advocatuur. Al meer dan tien jaar zijn zij expert in hun vakgebied, met Alexander van Dongen aan het roer van dit dynamische bedrijf.

Van Dongen & Partners zorgt ervoor!

Ontzorgen “Bijna iedere ondernemer kent ze wel: de zogenaamde ‘hoofdpijndossiers’. Debiteuren die hun betalingsverplichting niet of te laat nakomen.

Wij ontzorgen onze klanten als het gaat om die debiteuren- en incasso-problematiek en nemen de rompslomp van het nabellen en het versturen van herinneringen graag van u over, zodat u zich weer volledig kunt richten op het ondernemen!” Debiteurenbeheer Veel bedrijven hebben een eigen debiteurenbeheer. Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Van Dongen & Partners, kunnen zij samen met u beslissen in welk stadium zij in beeld komen en bepaalde taken van u overnemen. Vanzelfsprekend bespreken zij vooraf alle ins en outs van uw dossiers en mocht u specifieke vragen hebben of met een bepaalde klant in uw maag zitten, dan gaan zij graag met u in gesprek.

“Wij staan bekend om het informele contact met onze klanten.

Omdat het over geldzaken gaat, begrijpen wij als geen ander dat de klant graag met een vertrouwde, ervaren partij in zee gaat. Dat wij ons, vanuit ons kantoor in Oosterhout, al een decennialang dag in dag uit inzetten voor een gezonde cashflow voor onze opdrachtgevers, bewijst genoeg.” Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Wij helpen u graag van uw hoofdpijn- dossiers af! Bel 0162-480 210

Bouwlingplein 45, Oosterhout 0162 - 480 210 www.vandongenenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).