Adverteren werkt!

bruisende zaken

Wil je leren blind typen?

Wil je leren blind typen?

01-10-2020

Met typetrainer leert je snel en op een leuke manier in 10 weken blind te typen met tien vingers. Na elke oefening zie je de resultaten die je hebt behaald. Als je een oefening goed hebt gedaan, kun je doorgaan met de volgende oefening. Ook zijn er spellen waarmee je de oefeningen kunt afwisselen en de letters die je lastig vindt nog eens extra kan trainen.

Niet alleen online, maar Echt les en persoonlijke begeleiding

 

Persoonlijke Begeleiding

Om blind te kunnen typen, is het nodig om vaak en regelmatig te oefenen. De letters moeten geautomatiseerd worden. Regelmatig oefenen vergt enige zelfdiscipline. Daarom bieden we de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding aan. Elke week (10 weken lang) bekijkt een cursusleider van typetrainer de resultaten en zal persoonlijke feedback geven. Een certificaat wordt afgegeven als alle letters zijn geleerd, deze met de juiste vingers worden aangeslagen en er voldoende is geoefend. De cursusleider beoordeelt of er voldoende geoefend is.

 

Leer sneller en beter typen, en je hebt er een leven lang plezier van!

06-430 808 32 www.lesvanclasin.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).