Adverteren werkt!

bruisende zaken

'If you can't go outside, go inside...'

'If you can't go outside, go inside...'

01-10-2020

Het najaar is in aantocht: het wordt weer kouder en vroeger donker en de bomen gaan hun blaadjes loslaten. Daarnaast is het een roerige, enigszins onwerkelijke en voor sommigen stressvolle tijd en is het soms lastig de innerlijk rust te bewaren.

Meditatie is een manier om bij jezelf naar binnen te gaan. Het betekent dat je je aandacht niet langer op de buitenwereld richt, maar op de binnenwereld.

De herfst is dan ook een goed seizoen om meer binnen te blijven; bij jezelf naar binnen te gaan, te verstillen en los te gaan laten.

Als je in jezelf stilte kunt gaan ervaren, creëer je ruimte in je geest en uit deze staat vloeit een gevoel van welzijn en veilig zijn.

Meditatie in het kort: 1. Creëer voor jezelf een vast moment op de dag.

2. Ga zitten (of eventueel liggen) in een comfortabele houding, bij voorkeur in een rustige omgeving.

3. Focus de aandacht, bijvoorbeeld op je ademhaling of op een vast punt.

4. Herstel de aandacht zo vaak als nodig is, als je merkt dat je afdwaalt en richt je aandacht weer op het focuspunt.

5. Begin met een korte meditatie van een paar minuten en probeer elke sessie iets langer te doen.

6. Oefen elke dag en onthoud dat je het niet goed of fout kan doen en het ook niet uitmaakt hoe het eruit ziet. Je doet het voor jezelf! Yoga is “meditatie in beweging” en is geschikt voor (bijna) iedereen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keer kennismaken met yoga & meditatie? Stuur dan een e-mail naar info@yogaandyou.nl en ik begroet je graag een keer in de yogastudio van Yoga & You! Misschien is het goede aan deze situatie dat je nu tijd hebt om meditatie in te passen in je leven en de voordelen van meditatie mag gaan ervaren! Alvast succes met oefenen!

Yoga is “meditatie in beweging”

YOGA & YOU | De Boedingen 3A, Oosterhout | 06 – 232 499 09 | info@yogaandyou.nl | www.yogaandyou.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).