Adverteren werkt!

bruisende zaken

Bloemenwinkel met een zee aan m ogelijkheden

Bloemenwinkel met een zee aan m ogelijkheden

01-10-2020

“In de winkel heb je veel keuze en vind je bloemen en cadeauartikelen voor elke gelegenheid”

Je bent van harte welkom bij BloemenInterieur voor een op maat gemaakt boeket en bloemstuk. De specialisatie van BloemenInterieur ligt bij het maken van grotere stukken, zoals rouwstukken en trouwbloemen. Uiteraard worden deze bloemstukken op maat gemaakt op basis van jouw wensen. Wat jouw wensen ook zijn, bij BloemenInterieur is bijna alles mogelijk. Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om bloemen te laten bezorgen. Bij een verjaardag, geboorte van een kindje of als iemand ziek is, een bosje bloemen is altijd een mooi gebaar. Bij BloemenInterieur regel je het in een handomdraai. De winkel is aangesloten bij diverse verzendorganisaties o.a. FloraNL en Euroflorist. Naast een mooi boeket of bloemstuk kun je bij BloemenInterieur ook terecht voor heerlijk geurende kaarsen van onder andere Yankee Candle, WoodWick, Apsley and Company, Vellutier, Bridgewater etc. en prachtige Fragrance lamps van het merk Ashleigh & Burwood London. Ook vind je er prachtige kaarten en uniek houten speelgoed. Breng jij binnenkort een bezoek?

Volop gratis parkeer-gelegenheid

Gevestigd in Raamsdonksveer en Hank Hank (alleen op afspraak) Gangboord 1A Raamsdonksveer 0162-225539 | info@bloemeninterieur.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).