bruisende zaken

Nog meer ruimte voor creativiteit

Nog meer ruimte voor creativiteit

01-01-2021

Het is al weer bijna 6 jaar geleden, de start van Stof&Wol op de Belcrumweg 24. Met veel vertrouwen maar ook een gezonde dosis spanning, begon ik aan het avontuur van een eigen zaak in stoffen, wol en fournituren. Dit bleek een schot in de roos en de klantenkring groeide dan ook gestaag.

Bij Stof&Wol vind je 120 m2 aan stoffen, wol en fournituren. We hebben een groot, veelzijdig en bijdetijds assortiment.

Groeiend assortiment

Wat ook vanzelf groeide in de loop van de tijd is het assortiment. De eerste jaren was er nog ruimte genoeg en was er dus altijd wel een hoekje te vinden voor nieuwe spullen. Maar van lieverlee begon de ruimte toch echt een beperkende factor te worden. Ik had het echter naar mijn zin op de Belcrumweg en wilde daar niet weg, Met veel passen en meten vond ik dus telkens weer een oplossing.

Gouden kans

Toen kwam er echter een mogelijkheid voorbij die ik niet kon laten lopen. Mijn buurtjes van het Verfhuys betrokken een nieuw eigen pand en hun oude stek kwam dus vrij. Met maar liefst twee keer zoveel vloeroppervlak! En aan mijn geliefde Belcrumweg. Ik besloot dus deze kans te grijpen en de sprong te wagen naar een groter pand.

Nog even werk aan de winkel

Omdat het weer een oud pand betreft (een voormalig bananenpakhuis!) en een zaak in stoffen en wol natuurlijk iets heel anders is dan een verfwinkel, moet er nog wel wat werk worden verzet voor de verhuizing een feit is. Maar uiterlijk eind januari 2020 zal Stof&Wol te vinden zijn op de Belcrumweg nummer 30. Volg Facebook of Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de verhuizing! Lieve groet Lilian

Belcrumweg 24 Breda 076-5327424 info@stofenwol.nl www.stofenwol.nl Openingstijden dinsdag - vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11040 Kringlooplijn