bruisende zaken

Jorn van Tilburg Las & Constructie: specialist in las- en constructiewerkzaamheden

Jorn van Tilburg Las & Constructie: specialist in las- en constructiewerkzaamheden

01-07-2021

“Kwaliteit en maatwerk, dat is waar ik voor sta.” Dat zie je dan ook terug in al het werk van Jorn van Tilburg, eigenaar van Jorn van Tilburg Las & Constructie. Ben je dus op zoek naar een vakman? Bij Jorn moet je zijn!

“Eigenlijk ben ik bij toeval in dit vak gerold”, begint Jorn zijn verhaal. “Ik was nog jong, zocht een bijbaantje en een kennis van mijn ouders kon wel wat hulp gebruiken in zijn las- en constructiebedrijf. Daar heb ik het vak uiteindelijk ook geleerd. Inmiddels werk ik alweer zo’n negen jaar voor mijzelf en heb ik onlangs zelfs het bedrijf van mijn leermeester overgenomen.”

Kwaliteit

Jorn omschrijft zichzelf als specialist in las- en constructiewerkzaamheden, leidingwerk en plaatwerkzaamheden. “In deze takken van sport lever ik voor al mijn klanten maatwerk, om wat voor klus het ook gaat. Het blijft lastig om over jezelf te zeggen dat je ergens goed in bent, maar volgens al mijn klanten ben ik bijzonder goed in wat ik doe, dus dat zal ik dan ook maar geloven”, voegt hij lachend toe. “Ik ga sowieso elke keer weer voor het hoogst haalbare en lever altijd kwaliteit.”

Leuk werk!

Het was weliswaar geen bewuste keuze om ooit in deze branche aan de slag te gaan, maar Jorn doet zijn werk nog elke dag met ontzettend veel plezier en enthousiasme. “Geen bewuste keuze, maar wel de juiste keuze. Ik vind het werk leuk en ben elke keer weer trots als ik een opdracht naar volle tevredenheid afrond.

Ben je dus benieuwd of ik ook iets voor jou kan betekenen? Informeer dan gewoon naar de mogelijkheden.”

Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden! Bel 06-55562884

Eigenaar: Jorn van Tilburg | Visserijweg 1D, Oosterhout | 06-55562884 | www.jvt-laswereld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum