bruisende zaken

Zoals je ademt, zo leef je

Zoals je ademt, zo leef je

01-07-2021

De innerlijke mens schreeuwt om ‘onthaasting’. Gevoelens van gejaagdheid en stress hebben direct betrekking op de ademhaling. Lichaam en geest raken in disbalans en leveren lichamelijke klachten op zoals hoofdpijn, stijve nek en schouders, slecht slapen, energieloos of ergere klachten zoals burn-out.

Hoe jij je voelt, beïnvloedt de manier waarop je ademhaalt. En hoe je ademhaalt, beïnvloedt hoe je je voelt.

Herstel je vitaliteit en de harmonie tussen lichaam en geest door kennis te maken met de effecten van ademcoaching. Met behulp van je ademhaling leer je: • controle (terug) te krijgen over je lichaam, je emoties en je leven en • instant-ontspanning te ervaren en je sterker en energieker te voelen.

Als je je daar bewust van bent, kun je je goed gaan voelen door je ademhaling te veranderen. Aangezien je ademhaling er altijd is, is het eigenlijk een kwestie van doen.

Met technieken als de ‘verbonden ademhaling’ verwerk je oude vastzittende emoties en creëer je ademruimte. De ‘Wim Hof ademhaling’ beïnvloedt je autonome zenuwstelsel en verbetert je energiesysteem.

Aanbieding In de maanden juli, augustus en september 2021 kun je voor € 45,- kennismaken met een ademsessie van 75 minuten of 3 sessies voor € 120,-!

YOGA & YOU De Boedingen 3A, Oosterhout 06 – 232 499 09 | info@yogaandyou.nl www.yogaandyou.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum