bruisende zaken

Een moment voor jezelf

Een moment voor jezelf

01-08-2021

Huidverbetering en het algemeen welzijn, dat is waar ze zich op richten bij Mira Mi Beauty & Well-Being. “Mensen hebben echt baat bij onze behandelingen”, aldus eigenaresse Miriam Duijvestijn. “Het is onze missie om jou weer te laten stralen!”

Voor totale ontspanning!

Miriam wordt meteen enthousiast als ze het over haar werk heeft. “Ik werk al sinds 1998 als schoonheidsspecialiste en opende mijn eigen salon in 2013. Ik geniet nog elke dag van mijn werk. Ik mag mensen blij maken en dat geeft ook mijzelf weer energie. Elke klant krijgt bij ons dan ook uitgebreid de aandacht die hij of zij verdient voor het best mogelijke resultaat.”

Behandelingen

Bij Mira Mi kun je terecht voor behandelingen als gezichtsbehandelingen, massages, bodydrainage, het behandelen van cellulite, pedicure en ondersteuning bij lipoedeem. “Een compleet overzicht is te vinden op onze website”, vertelt Miriam. “Daarnaast blijven wij ons steeds verder ontwikkelen door het regelmatig volgen van trainingen en het blijven zoeken naar nieuwe behandelingen die bij ons passen. Zo hebben wij ons bijvoorbeeld verdiept in de Chinese geneeskunde, waardoor je bij ons nu ook aan het juiste adres bent voor machinale cupping.” Uniek in het aanbod is bovendien het muziektherapie waterbed. “Het enige wat je hoeft te doen is je schoenen uittrekken en gaan liggen. vijfentwintig minuten op dit bed staat gelijk aan vier uur slaap. Oftewel de perfecte manier om heerlijk te ontspannen.”

Maatwerk

Wat voor behandeling je ook kiest, kwaliteit staat bij Mira Mi altijd voorop. “Bovendien maken wij waar wat we beloven en werken we zoveel mogelijk met natuurlijke producten. Elke behandeling bij ons wordt op de persoon afgestemd. We kijken echt naar wat jij op dat moment nodig hebt. De ene keer is slechts één behandeling al voldoende, een andere keer is een kuur wellicht effectiever… Het kan bij ons allemaal. Alles om jou te geven wat jouw huid en lichaam op dat moment nodig hebben!”

Maak nu een afspraak: 06-24316949

Eigenaar: Miriam Duijvestijn Pastoriestraat 4, Made | 06-24316949 | www.miramibeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 - Inez for fashion