Column

 De Bron

De Bron

01-12-2021

We hebben alles om te creëeren. We hebben alles al in onze bron. We mogen het nu gaan manifesteren. Als je echt gaat connecten met jezelf. Je eigen gevoelens, de verbinding met je eigen ziel. Door alle positieve emoties de overhand te geven.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Ga je weg bij je eigen lichtje. Door frustratie, pijn, verdriet los te laten komt er ruimte voor de echte bron, jouw eigen innerlijke licht. Dan gaat je vibratie omhoog en manifesteer je je in jouw eigen vijfde dimensie.

Door zelfreflectie zul je jezelf opruimen.

En je gevoelens zullen leren om positief te zijn, niet om je down te maken. Door los te laten. Connecten wij ons hart-ziel-hoofd weer met elkaar en maken we de balans op om onze vibratie of trilling in frequentie omhoog te halen om zo blij te blijven.

Gaan we voor een godloos leven of een bezield leven. Als we het negatieve loslaten kunnen we alleen verder naar de vijfde dimensie. Dus laat dat voor 2022 je eigen innerlijke Bron verwarmen.

CLIËNTENERVARINGEN

Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie. "Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Succes en fijne feestdagen

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum