Column

Ascentie

Ascentie

01-01-2022

Evolueren, groeien, je kansen aangrijpen, uittreden, volwassen worden, naar een hoger niveau stappen. De overgang naar 5D. Het zal je gaan leiden naar je hoogste waarheid. Je kracht en potentie.

Vergoeding via de meeste aanvullende verzekeraars

Allereerst iedereen een gelukkig en vernieuwend 2022.

En we bewandelen allemaal dat pad, het is namelijk het proces van bewustwording. Je krijgt een verhoogde gevoeligheid en je bewustzijn verhoogd. Je wordt liefdevoller en je krijgt meer compassie en empathie.

En vooral je zintuigen worden gevoeliger en soms zelfs tot overgevoeligheid toe. Je bent steeds beter afgestemd ook met wat niet goed resoneerd. (Invoelen van de trilling).

Je gaat ook weer je basis roots opzoeken. Je innerlijke kracht de natuur, maar ook de maancycli, de zee, rust. Je gaat innerlijk loslaten, oude trauma’s, oude onderdrukte emoties willen eruit. Soms zelfs naar je vorige levens.

Ik werk daar in kleine groepjes mee, max 4 personen. Het hogere bewustzijn heeft het nu druk, Je Intuïtie en je paranormale gaven verhogen. Je hoofd wordt drukker. Gronden en oefenen om je geest stil te maken is Nu heel belangrijk. Door je vertrouwen te blijven houden. En je hart te vertrouwen en je uitdagingen of moeilijke stukken te zien als overwinningen zal je bij je doel komen. Daarom mag je in je kracht blijven staan.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie.

"Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

CLIËNTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging