column

Detoxen met behulp van 		de bodydrainage

Detoxen met behulp van de bodydrainage

01-04-2024

Hoera, het is weer lente! Wist je dat je ook een lente schoonmaak voor je lichaam kunt doen? Dit kan op vele manieren. O.a. met de bodydrainage.

Deze revolutionaire behandeling helpt je lichaam om te detoxen en zich te ontdoen van de opgebouwde afvalstoffen. Tijdens een bodydrainage worden essentiële oliën gebruikt in combinatie met onze unieke cupping techniek. Deze combinatie zorgt ervoor dat spieren en andere weefsels worden losgemaakt en afvalstoffen gemakkelijk kunnen worden afgevoerd. Bovendien wordt de doorbloeding gestimuleerd, wat resulteert in een betere werking van je lichaam.

Het resultaat?

Je voelt je na een behandeling direct lichter en fitter. Je lichaam is gereinigd en je energieniveau is verhoogd.

Wil je echt serieus aan de slag?

Boek dan een kuur van 3 behandelingen en ontvang een reinigende essentiële olie.* Deze olie zal je helpen om het effect van de behandelingen te versterken en je lichaam nog dieper te reinigen.

Gun jezelf deze ultieme detox en voel je weer fit en energiek.

Maak vandaag nog een afspraak voor deze behandeling en neem de eerste stap naar een gezonder en fitter leven. Je verdient het om jezelf op de eerste plaats te zetten en goed voor je lichaam te zorgen.

Praktijk voor natuurlijke huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

”Lekker in je vel geeft een stralend uiterlijk”

Voor meer tips lees onze blog op de website.

Pastoriestraat 4, Made 06-24316949 www.miramibeauty.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum