bruisende zaken

Kwaliteit en vakmanschap

Kwaliteit en vakmanschap

01-03-2018

Het is steeds weer een uitdaging om iets moois te maken

Het stofferen van meubels is een vak apart. Tegenwoordig is het echter niet makkelijk om een goede meubelstoffeerder te vinden. Bij Eildert Boekholt bent u aan het juiste adres. Sinds hij in zijn tienerjaren werd gegrepen door het vak kon hij niet anders dan er mee doorgaan. Hij vertelt met passie over zijn bedrijf.

“Particulieren komen hier vaak met een oude, versleten stoel of bank die ze nog lekker vinden zitten, of een luxe design klassieker die ze als sieraad in de woonkamer willen laten fungeren”, vertelt Eildert. “Aan mij de taak om deze - gebruik makend van alle mogelijke soorten meubelstoffen en leer - weer als nieuw te maken zodat ze een meerwaarde vormen voor je interieur. Daarbij moet je steeds spelen met wat nog kan.”

Eindeloze mogelijkheden
“Maar soms gaat het ook om iets heel simpels, bijvoorbeeld het aanpassen van de zitting van een rolstoel zodat iemand comfortabeler kan zitten. Als je ziet hoe blij mensen zijn met zoiets kleins, dat is onbetaalbaar.” Voor bedrijven stoffeert Eildert o.a. (terras)banken voor horeca instellingen en wachtbanken bij tandarts of huisarts. “Voor een meubellijn bestaande uit verschillende meubelstukken met een industriële uitstraling verzorg ik eveneens de stoffering. 
Er is echt van alles mogelijk.”

Actief meedenken
“In een gesprek bespreken we wat men precies wil en wat er allemaal mogelijk is. Vanuit mijn jarenlange ervaring geef ik een gedegen advies. Het gaat echt om maatwerk. Ik denk dan ook actief mee met de klant en breng ideeën naar voren hoe ik het meubel nog mooier kan maken 
en tegelijkertijd een goede zit kan creëren. Als je bedenkt hoeveel tijd je doorbrengt op een zitmeubel, is dit laatste geen overbodige luxe.”

Met liefde en plezier
“Voor mij persoonlijk is het steeds weer een uitdaging om er iets moois te maken. Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier en dat zie je hopelijk ook terug in het product!”

boekholt meubelstoffeerderij
Snoekweg 2, Raamsdonksveer
0162-512119

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4