bruisende zaken

10 jaar bloed, zweet en tranen

10 jaar bloed, zweet en tranen

01-03-2018

in een half uur weggebrand!

Het overkwam me geheel onverwachts. Maandagavond sloot ik op een normale manier de deur van mijn huidinstituut achter me dicht. Niets vermoedend ging ik naar huis. Niet wetend dat dit de laatste keer was dat ik de deur op deze manier achter me dicht trok. 
In de nacht van 16 januari werd ik rond de klok van 4 uur wakker van gebons… Ik sprong mijn bed uit om te kijken waar het vandaan kwam. Voor de deur stond politie.

Politie voor mijn deur. Er ging van alles door me heen. Ik deed mijn kamerraam open en riep naar beneden. Bent u mw. Henraat van het huidinstituut CLEYO? Ik kreeg een brok in mijn keel, mijn hart sloeg over en iets in mijn hoofd knapte er… Ik kan er de vinger niet op leggen want…de tijd stond stil, letterlijk stil.
Ik antwoordde en riep: "Dat klopt." "Kunt u dan zo snel mogelijk met mij meekomen? Er is brand uitgebroken." Ik twijfelde geen seconde en trok mijn schoenen aan, haalde mijn 3 kinderen uit bed en stapte de auto in. Mijn lichaam trilde van angst; wat zou ik aantreffen, hoe ziet het eruit…wat is er nog over… hebben ze het weten te redden?

Aangekomen, stond ik stil voor het grote ingeslagen raam, de deur dwars door midden gezaagd… De vloer werd letterlijk onder me vandaan getrokken, en hoe ik overeind bleef…geen idee….Het enige wat er door mijn hoofd ging was… 10 jaar lang hard gewerkt, gespaard, dingen gelaten, wat ik verdiende investeerde ik terug… Alles op in vlammen… tot de lampen toe. Alles was vastgesmolten aan de vloer. Niets hebben we kunnen redden. Helemaal niets… De oorzaak, een behandelstoel die op stand-by stond. Nooit geweten dat dit iemand zoveel ellende en verdriet kon doen. En emotionele pijn.

Zoveel tranen rolden over mijn wangen. Daarmee kon ik een heel zwembad vullen. Het enige wat ik nu denk is, ik moet terugkomen, ik moet de cliënten helpen. De mensen hebben mij nodig…

Daarvoor hebben we nu een doneersite aangemaakt waarop je grote en kleine donaties kunt achterlaten, om CLEYO weer op te bouwen. Je helpt ons enorm hiermee. Onze dank is groot en waardevol.


CLEYO
SKIN EXPERTS

Markkant 5a

4906 KB Oosterhout

+31 162 24 20 01

info@cleyo.nl

www.cleyo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4