bruisende zaken

Dan bent u klaar voor Forever F.I.T.

Dan bent u klaar voor Forever F.I.T.

31-08-2018

Dit programma bestaat uit drie onderdelen: C9, F15 en Vital5. Ontwikkeld door Forever voor een gezondere levensstijl, voor nu én voor de lange termijn. Forever F.I.T. is er voor iedereen. U stapt in op het niveau dat bij u past en bepaalt zelf in welk tempo u aan uw doelen werkt. Met F.I.T. kunt u grote sprongen maken of kleine stapjes zetten. Fit worden én blijven was nog nooit zo makkelijk.

Forever F.I.T. is uw gids op weg naar Looking better & Feeling better

Leg het fundament met C9 en maak een vliegende start op weg naar blijvende gewichtsbeheersing. Dit efficiënte en makkelijk te volgen 'cleansing' programma geeft u de tools in handen die u nodig hebt om vandaag nog van start te gaan om uw lichaam te transformeren. Ontdek hoe uw lichaam in negen dagen verandert. Hoe werkt C9? Het totale C9-programma duurt negen dagen. Stap voor stap gaat u aan de slag aan de hand van het voedingspakket, de dagplanner, tips en recepten. Voor u van start gaat, schrijft u in de brochure op wat uw doelen zijn. Vervolgens hanteert u de dagplanner die u volledig door C9 leidt. C9 is géén crashdieet! U hoeft zich dus niet uit te hongeren. U mag er direct vanaf de start groenten en fruit bij eten. Geadviseerd wordt om ook de eerste twee dagen twee stuks (of porties) groente en fruit te eten. Een lijst vindt u in het meegeleverde C9-boekje. Dit is zeker geen 'zonde' - deze voeding is laag in calorieën en bevat vitaminen, mineralen en vezels. Forever F.I.T. is een programma voor een gezonde levensstijl, voor een gezonde (en slanke) versie van uzelf!

Bent u klaar voor een gezondere levensstijl, een slanker lijf en een fitter gevoel?

Webshop: www.anjabaelemans.flp.com E-mail: anja@flp.com | T . 0162-693361

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4