bruisende zaken

Gratis online masterclass: de unieke kracht van de sensitieve medewerker

Gratis online masterclass: de unieke kracht van de sensitieve medewerker

31-08-2018

Jij hebt moeite met de gespannen sfeer op de werkvloer. Je voelt alles aan en ziet wat andere collega’s minder snel zien. Het raakt je en je weet niet goed wat je er mee aan moet. Twijfel je of je deze gave moet delen met je werkgever? Heb je het gevoel dat je sensitiviteit iets negatiefs is?

Heb je het gevoel dat je sensitiviteit iets negatiefs is?

Sensitiviteit wordt niet altijd als iets positiefs gezien. In een prestatiemaatschappij waar er hard gewerkt moet worden en er strakke deadlines gelden, is daar niet altijd plaats voor. Toch kan juist deze sensitiviteit, die soms verkeerd wordt ingeschat, van enorme toegevoegde waarde zijn. Als het op waarde wordt geschat en op een positieve manier wordt ingezet, kun je samen met je team bergen verzetten! Op 13, 19 en 25 september 2018 geef ik om 20:00u ’s avonds een gratis online masterclass. Ik laat zowel de werkgever als de werknemer op een hele andere manier naar sensitiviteit kijken. Ik vertel je mijn geheim, hoe ik mijn gevoeligheid tot een onmisbare kwaliteit maakte voor mijn werkgever. Ik laat werkgevers zien dat de sensitieve medewerker kan uitgroeien tot de medewerker met de meeste toegevoegde waarde, wanneer de werkgever met zijn team samenwerkt om de stress te verminderen en de gezonde werksfeer te handhaven. Reserveer snel je plek voor deze masterclass op https://www.leefintens.com/mc-sensitieve-medewerker/.

Leef Intens Roel van Heel 06-21 390 312 www.leefintens.com roel@leefintens.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging