Bruisende zaken

kwaliteit en een persoonlijke service

kwaliteit en een persoonlijke service

31-08-2018

Elf jaar geleden begon Joost van Dongen zijn eigen autobedrijf in Oosteind. Anno 2018 is het een bloeiend familiebedrijf. Zijn vrouw en schoonvader maken inmiddels ook onderdeel uit van het team. Samen zetten zij zich voor 100% in voor iedere klant.

De klant staat bij ons centraal

“Mensen zijn bij ons geen nummer”, vertelt Esther van Dongen. “Het persoonlijke contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Omdat we hen zo goed kennen, weten we meestal aan de hand van de naam al een stuk voorgeschiedenis. Dat werkt wel zo prettig.” Niet voor niets haalde Docars tijdens de BOVAG Autobedrijf van het Jaar Verkiezing 2017-2018 de halve finale. “Dankzij de stemmen van klanten, daar zijn we heel trots op!” Helemaal up-to-date Je kunt bij Docars terecht voor o.a. APK-keuring, onderhoud en reparatie, airco onderhoud en uitlijnen. “Schadeherstel is ook mogelijk. We besteden dit uit aan een gespecialiseerd bedrijf maar nemen desgewenst wel alles uit handen. Onze ruime werkplaats is verder voorzien van de modernste apparatuur en onze monteurs volgen regelmatig nieuwe opleidingen om bij te blijven op hun vakgebied. Zo kunnen we onze klanten optimaal van dienst zijn.” Extra service Docars gaat net een stapje verder in het verlenen van service. “Problemen met de auto kunnen we indien nodig bijvoorbeeld aan huis verhelpen of we halen op afspraak de auto op voor een reparatie of kleine/grote beurt. We willen een totaalpakket van diensten leveren op het gebied van mobiliteit. Occasions hebben we nog beperkt op voorraad. We gaan echter graag gericht op zoek naar de occasion die jij wilt en verzorgen als onafhankelijk autobedrijf daarnaast op verzoek een aankoopkeuring.” Kentekenloket Docars is makkelijk bereikbaar en doet tevens dienst als kentekenloket. “Wij zijn één van de circa 685 RDW-erkende autobedrijven in Nederland waar je je kenteken kunt laten overschrijven. Desgewenst kun je ook een gratis kilometercheck laten doen.”

Service en kwaliteit staat op één! Bel voor een afspraak 0162-499400

Docars Automobielbedrijf | Provincialeweg 194 Oosteind | 0162-499400 | info@docars.nl | www.docars.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging