bruisende zaken

Voor elke ruimte een kastoplossing

Voor elke ruimte een kastoplossing

31-08-2018

“Wij maken de kast die bij je past.” Vanuit dat uitgangspunt werken ze bij Hamers@Home Kastenbouwers al sinds 1992. “Wat voor kast je ook zoekt, bij ons slaag je gegarandeerd.”

Breed assortiment “En dat tegen een betaalbare prijs.” Een van de dingen waarmee Hamers@Home Kastenbouwers zich onderscheidt in de markt, weet eigenaar Leon Hamers te vertellen. “Maar dat is zeker niet de enige reden waarom je bij ons moet zijn voor een kast op maat. Ook het ontzettend brede assortiment maakt van Hamers@Home Kastenbouwers ‘the place to be’. Van standaard en maatwerk slaapkamerkasten en woonkamerkasten tot kledingkasten met schuifdeuren en (luxe) inloopkasten. Iedere (woon)situatie vraagt immers om een specifieke kast. Benieuwd wat wij zoal te bieden hebben? Breng dan zeker een bezoekje aan onze mooie, grote showroom om met eigen ogen te zien wat er allemaal mogelijk is. In vrijwel alle prijsklassen hebben wij wel een kast (op maat).” Ontzorgen Van advies tot ontwerp, het deskundige team van deze kastenspecialist kan het allemaal voor je verzorgen. “Wij nemen de tijd om met jou te bekijken welke kast het beste past in jouw interieur. Kwaliteit en vakmanschap staan hierbij zeer hoog in het vaandel en zelfs een uitgebreid 3D-ontwerp behoort tot de mogelijkheden om de klant een duidelijk beeld te geven van de kast die wij voor hem hebben ontworpen. We meten bovendien ter plekke voor de klant in en ons eigen montageteam zorgt ervoor dat de kast op de juiste manier wordt geplaatst. Alles om de klant te ontzorgen.” Kasten en meer “Bij Hamers@Home Kastenbouwers verkopen we niet alleen kasten, ook voor een breed assortiment garderobe- en kast-accessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Net als voor aluminium- en mdf-plafonds en traprenovatie. Weliswaar andere takken van sport, maar ook daarin zijn wij sterk.”

De kast die bij je past

Eigenaar: Leon Hamers | Ringbaan Zuid 372, Tilburg | 013-4627420 | info@hamerstilburg.nl | www.hamerstilburg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 - Inez for fashion