Column

Leef Intens

Leef Intens

31-10-2018

Herken je dat, wanneer je ’s morgens opstaat er meteen al een takenlijstje actief wordt? Dat er tientallen taken voorbij komen en dat je daar vrijwel meteen al gestresst van raakt?

In feite leef je dan ‘binnenste-buiten’. Je bent meteen met je omgeving bezig, met wat andere mensen van je verwachten. Het contact met jezelf ben je dan even kwijt. Hoe fijn zou het zijn als ik je kan leren om dit contact met jezelf weer te herstellen? Dat je met enkele eenvoudige tips en inzichten ervoor kan zorgen dat je meer bij jezelf blijft? Dat het makkelijker wordt om naar de signalen van je lichaam te luisteren? Met een eenvoudige oefening help ik jou om het ‘binnengevoel’ te vinden. Dit ‘binnengevoel’ zorgt ervoor dat je rustig wordt en blijft, dat je niet meer zo vatbaar bent voor de verwachtingen van anderen

Ik kan je helpen om dit binnengevoel op te roepen zodra het nodig is

Boek nu een gratis sessie, ik help je graag op weg, gratis en vrijblijvend.

Roel van Heel 06 21 390 312 www.leefintens.com roel@leefintens.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum