bruisende zaken

Passie voor auto’s

Passie voor auto’s

01-12-2018

Zoek je een nieuwe of jong gebruikte auto? Bij AutoKafoe kunnen ze je ongetwijfeld verder helpen. En dat inmiddels alweer elf jaar.

Hét adres voor nieuwe en jong gebruikte auto’s

Klanten blij maken Marc en Frank Kafoe, broers, eigenaren én beiden autogek. Dat ze elf jaar geleden hun gemeenschappelijke droom waarmaakten door samen een autobedrijf te beginnen, noemen ze nog steeds de beste keuze ooit. Marc: “Het is geweldig om dag in dag uit met onze passie, auto’s, bezig te mogen zijn en onze klanten blij te maken met een mooie, nieuwe auto.” Persoonlijk contact AutoKafoe is dan ook hét adres voor de aanschaf van een nieuwe of jong gebruikte auto. “Als klein, zelfstandig en universeel autobedrijf hebben wij standaard zo’n 35 occasions van alle mogelijke merken op voorraad staan, bij voorkeur met weinig kilometers op de teller. Maar wat voor auto je ook zoekt, we kunnen je altijd helpen, want ook met zoekopdrachten gaan wij enthousiast aan de slag. Het grote voordeel van onze kleinschalige opzet is dat de lijnen kort zijn waardoor er snel geschakeld kan worden. Persoonlijk contact staat hierbij voorop, dat is ook wat onze klanten weten te waarderen. Net als onze scherpe prijzen natuurlijk.” Verkoop en meer Overigens beperkt AutoKafoe zich niet tot uitsluitend de inkoop en verkoop van auto’s. “Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van auto’s. Voor reparaties, onderhoud en apk werken wij samen met betrouwbare partners en ook op het gebied van verzekeringen, financieringen en dergelijke kunnen wij onze klanten helpen. Maar net waar iemand behoefte aan heeft.” MVO Hoewel iedereen welkom is bij AutoKafoe, ligt de focus toch wel heel erg op de regio. “Als wij een bij ons gekochte auto hier door de regio zien rijden, maakt ons dat extra trots.” Sowieso dragen de broers graag hun steentje bij aan de regio. “Daarom sponsoren wij regelmatig diverse initiatieven zoals de Kinder Vakantie Werk Reeshof en Reeshof for Cancer.”

Er is is altijd wel een auto voor je bij. Kijk op www.autokafoe.nl voor de actuele aanbod!

Rheastraat 25, Tilburg T . 013-57 00 048 | info@autokafoe.nl www.autokafoe.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10987 - SEMFA controle over beweging