bruisende zaken

De 5 sterke punten van GM VLOEREN DESIGN

De 5 sterke punten van GM VLOEREN DESIGN

01-12-2018

Volgens Rob van Riel van GM Vloeren Design bepaalt de vloer 80% van de uitstraling van een ruimte. Daarom is het verstandig om verder te kijken dan enkel het prijskaartje van een vloer. We nemen graag de tijd om een gesprek aan te gaan met de klant. Alleen op die manier kunnen we het juiste advies geven.

Goed adviesVakmanschapkwaliteitServiceGarantie

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om de juiste vloeren, materialen en kleuren te combineren en tot een resultaat te komen dat alle verwachtingen overtreft. Dat is de meerwaarde van GM Vloeren Design. Wij staan garant voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard! Stuk voor stuk zaken die GM Vloeren Design als vanzelfsprekend beschouwt! Een bezoek aan GM Vloeren Design is zeker de moeite waard. Onze collectie is prachtig gepresenteerd en er zijn momenteel tal van mooie aanbiedingen. Onze collectie vloeren bestaat uit: Houten parket vloeren, Raftwood robuust vloeren, Duo planken vloeren, Multi planken vloeren, Lamel parket vloeren, Laminaat vloeren, Klik PVC vloeren, Tegelvloeren en Natuursteen vloeren

Bezoek onze showroom en vraag naar de acties!

Kanaalstraat 102, Dongen | info@gmvloerendesign.nl | www.gmvloerendesign.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum