bruisende zaken

Jouw administratie in vertrouwde handen

Jouw administratie in vertrouwde handen

01-01-2019

De administratie, lang niet elke ondernemer heeft hier tijd voor, zin in of verstand van. Bianca Wenneker, eigenaresse van Administratiekantoor B. Wenneker, neemt deze taak dan graag van je over.

Iedereen een goed en succesvol 2019 gewenst

 

Liefde voor cijfers

“Eigenlijk heb ik al mijn hele leven iets met cijfers”, begint Bianca haar verhaal. “Bovendien werkt mijn vader als boekhouder waardoor het vak mij ook zo’n beetje met de paplepel is ingegoten.” Wat ze er dan precies zo leuk aan vindt, kan Bianca moeilijk benoemen. “Maar ik weet wel dat ik het een ontzettend mooie uitdaging vind om mijn klanten de boekhouding uit handen te nemen en ze op die manier te ontzorgen.”

Allround

Als allrounder kan Bianca de gehele boekhouding van A tot Z verzorgen. “Maar net wat de klant wil. Ik kan inderdaad de gehele boekhouding op mij nemen, waarbij ik onder andere de administratie verwerk, de eindejaars- en/of tussenbalans opmaak en de aangifte inkomstenbelasting en de btw-aangiftes verzorg. Klanten kunnen er natuurlijk ook voor kiezen om een deel zelf te doen en de rest aan mij uit te besteden.” Overigens werkt Bianca niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren.


Transparant & persoonlijk

“In mijn werk vind ik het van groot belang om transparant te zijn: de klant moet zelf zijn aangifte immers ook snappen. Bij vragen ben ik uiteraard meer dan bereid om die te beantwoorden en ik probeer mijn werk tegelijkertijd zo inzichtelijk mogelijk te houden en daardoor duidelijk voor de klant. Persoonlijk contact staat bij ons daarom ook voorop. Klanten hebben in principe vrijwel altijd met mij te maken en ik ben overal van op de hoogte om ze zo goed mogelijk te kunnen adviseren en ondersteunen. En dat alles tegen een zeer schappelijk tarief! Zoek jij dus ook iemand die je de administratie uit handen kan nemen? Dan ben je bij mij aan het juiste én vertrouwde adres.”

 

Voor ondernemers & particulieren

Administratiekantoor B. Wenneker | Belgiëstraat 16, Kaatsheuvel | 06-16684878 bianca@bwenneker.nl | www.bwenneker.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum