column

Pijnklachten?

Pijnklachten?

01-02-2019

Pijn betekent in de meeste gevallen dat er iets mis is met je gebit. Het is dus verstandig om bij pijn altijd zo spoedig mogelijk met de praktijk te bellen. Afhankelijk van de ernst proberen wij je binnen 24 uur nog te zien.

Houdt de tandarts rekening met mijn angst voor een behandeling?

Heb je pijn buiten de openingstijden van de praktijk, dan raden wij je aan de pijn te onderdrukken met een reguliere pijnstiller. Voor spoedeisende hulp hebben wij uiteraard een noodnummer dat je kan bereiken.

De meeste mensen gaan niet graag naar de tandarts. Dit kan bijvoorbeeld zijn ontstaan door nare ervaringen in het verleden. Wij proberen tijdens het eerste gesprek een goede inschatting te maken van de angst, zodat wij hier bij de behandelingen rekening mee kunnen houden.

Wil je dit eerst telefonisch bespreken? Neem dan contact op met onze tandartspraktijk via 0162-521546 

Welkom bij De Tandarts, de specialist op het gebied van tandheelkundige zorg. Het behoud van een mooi en gezond gebit is ons streven. Onze behandelingen worden met de modernste behandelmethodes uitgevoerd door een team van gespecialiseerde tandartsen en mondhygiënisten. Daarbij staat een persoonlijke benadering centraal.

• Reguliere tandartsbehandelingen
Orthodontie
Implantologie
Cosmetische en reconstructieve tandheelkundige behandelingen
Mondhygiëne

Collegeweg 2b, Raamsdonksveer 0162-521546 www.naar-de-tandarts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).