bruisende zaken

Hoera Hair on the FLOOR is jarig en viert feest

Hoera Hair on the FLOOR is jarig en viert feest

01-03-2019

Elke klant is voor ons een uitdaging, jouw wensen staan voorop. HAIRCOLOR is een specialiteit bij Hair on the FLOOR, balayage, highlights, lowlights, totaal kleuring of juist een uitgroei verven.

De hele maand maart FEESTACTIES

 

Wij vinden het belangrijk dat het gevoel van een klant goed is. Dat maakt dat hij of zij vaker terugkomt. Wij doen er dan ook alles aan om het onze klanten naar de zin te maken, zodat ze niet alleen met mooi haar, maar ook met een goed gevoel de deur weer uit lopen. Dit doen we door een relaxte, huislijke sfeer te creëren.

Op woensdag, donderdag en vrijdag is de salon tot 21.00 uur open. Afspraak maken? Dit kan ook heel makkelijk online via www.haironthefloor.nl of via de boekingsknop op de Facebookpagina van Hair on the FLOOR. Bellen mag natuurlijk ook, dit kan tijdens openingstijden naar 0162-462050.
 

FEESTACTIES

Dinsdag: COLOR DEAL Ontvang op deze dag 20% korting op jouw duo kleuring.

Woensdag: BETTER TOGETHER Bij aankoop van een shampoo ontvang je 20% korting op alle MATRIX conditioners.

Donderdag: COLOR DEAL Ontvang op deze dag 20% korting op jouw duo kleuring.

Vrijdag: BETTER TOGETHER Bij aankoop van een shampoo ontvang je 20% korting op alle MATRIX conditioners.

Zaterdag: MY NAME IS BOND Op deze dag krijg je 20% korting op deze behandeling. Dit is een verjongende herstelbehandeling voor een gezonde look & feel van het haar. De BOND ULTIM8 helpt tegen het afbreken van het haar en hersteld het haar intensief. Inclusief een product voor thuis. Graag van te voren aangeven als je gebruik wil maken van deze behandeling, dan kunnen wij voldoende tijd inplannen.

 

Basiliekplein 5, Oosterhout | 0162-462050 | www.haironthefloor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08270	Gordijncentrum