bruisende zaken

De Beren bruisen in Oosterhout

De Beren bruisen in Oosterhout

01-03-2019

Vanaf 11 december 2018 is de Beren Oosterhout op de Markt in Oosterhout volledig vernieuwd en heeft een gezelligere en volwassenere uitstraling gekregen. Eigenaar Erik Oomes die nu drie jaar franchisenemer is, is Beretrots op zijn vernieuwde zaak.

Nieuw! onze lente grillspecialiteit de Tomahawk steak van 1,2 kg voor 2 personen

 

“We krijgen zulke leuke en positieve reacties van onze vaste gasten, maar ook zeker van de nieuwe gasten die voor het eerst bij ons komen”, vertelt hij. “Het blijft ook steeds drukker worden, zodat het reserveren van een gezellig plekje heel verstandig is op www.beren.nl.”

Houtskoolgrill

Sinds de verbouwing staat er in de vernieuwde keuken ook een grote houtkoolgril en oven waar de lekkerste spare ribs, sate’s en ossenhazen op worden bereid. “Je proeft de smaak van deze grill terug in ons vlees! Mijn favoriet is toch wel de heerlijke Tournedos", vertelt Erik.
 

Lunch

Wil je in de middag gezellig een lekker hapje eten kan dit ook bij de Beer, met heerlijke lunchgerechten, zoals een Clubsandwich of een trio van broodjes staat er voor iedereen iets lekkers op de kaart. Sinds kort kan je ook in de middag gezellig met vrienden of vrienden gebruik maken van een High Tea of een High Beer.
 

Nieuwe kaart

Vanaf woensdag 6 maart komt er weer een nieuw drie gangen Lente-menu. Hier staan weer heerlijke gerechten op! Ook zal de de lunch- en dinerkaart aangepast worden met weer wat nieuwe gerechten erop, zoals de Heyde Hoef snitzel uit de pan, een oude klassieker van de Beren in een nieuw jasje! Ook zal er een grillspecialiteit zijn en dat is deze lente de Tomahawk steak van 1,2 kg voor 2 personen.
 

Personeel

Het grote succes van de Beren Oosterhout komt vooral door het jonge, gezellige en enthousiaste personeel. Zonder hun zou de Beren Oosterhout niet nog steeds aan het groeien zijn. Super trots is Erik op zijn team! “Door de groei zijn wij ook altijd opzoek naar nieuw personeel, in de bediening, achter de bar, in de keuken en niet te vergeten de afwassers!” Zoek jij nog een leuke baan, stuur dan snel een berichtje naar oosterhout@beren.nl

 

Tot snel bij de Beren Oosterhout!

Markt 22, Oosterhout | 0162 - 464734 | beren.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11170 VAT4