Hair on the Floor haartips

Andere Shampoo?

Andere Shampoo?

01-04-2019

Je hoort vaak dat het goed is om af en toe van shampoo te veranderen omdat de shampoo anders zijn werking verliest. De waarheid? Het is prima om geregeld van shampoo te veranderen, maar niet om die reden.

Elke shampoo heeft zijn eigen effect. De ene shampoo heeft een diepreinigende werking, terwijl de andere extra hydratatie en verzorging biedt. Door te wisselen tussen twee varianten, kun je je haar van deze verschillende effecten laten profiteren. Zo geef je je haar de ene dag net dat beetje extra verzorging en ga je op een andere dag voor een superglans! Het komt soms ook voor dat je haar zelf veranderingen ondergaat: denk maar aan een zwangerschap, dieet of kleuring. Als je merkt dat je haar andere behoeften krijgt, kun je het beste je shampoo daarop aanpassen.

Hair on the FLOOR staat voor een unieke totaalbeleving op kappersgebied, in een ongedwongen en vrolijke sfeer. Met passie voor ons vak staan we je bij met deskundig advies en doorgedreven perfectie om jou de look van je dromen te bezorgen, aangepast aan jouw persoonlijkheid en wensen.

Afspraak maken? Dit kan ook heel makkelijk online via www.haironthefloor.nl of via de boekingsknop op de Facebookpagina van Hair on the FLOOR. Bellen kan natuurlijk ook!

Basiliekplein 5, Oosterhout | 0162-462050 | www.haironthefloor.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).