Column De Tandarts

Fluitend naar de tandarts

Fluitend naar de tandarts

01-04-2019

Bij ons kun je terecht voor verschillende specialistische behandelingen. Naast reguliere controles kun je voor een breed scala aan behandelingen bij ons terecht.

Ons deskundige team kan je onder andere helpen met de volgende zaken: Preventie Kindertandheelkunde Vullingen Wortelkanaalbehandelingen Kroon- en brugwerk Implantologie Esthetische tandheelkunde Protheses Orthodontie Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen?

Neem gerust contact op.

Bel ons of kijk op onze website.

Welkom bij De Tandarts, de specialist op het gebied van tandheelkundige zorg. Het behoud van een mooi en gezond gebit is ons streven. Onze behandelingen worden met de modernste behandelmethodes uitgevoerd door een team van gespecialiseerde tandartsen en mondhygiënisten. Daarbij staat een persoonlijke benadering centraal.

Reguliere tandartsbehandelingen

Orthodontie Implantologie Cosmetische en reconstructieve tandheelkundige behandelingen Mondhygiëne

Jouw wensen staan bij ons centraal

Collegeweg 2b, Raamsdonksveer 0162-521546 www.naar-de-tandarts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).