bruisende zaken

De eerste keer?

De eerste keer?

01-05-2019

Kindertandheelkunde is een vak apart. Voor een kindergebit is het belangrijk om met je kind tijdig een bezoek aan onze praktijk te brengen, zodat het kind vertrouwd kan raken met een bezoekje aan de tandarts.

Reguliere tandartsbehandelingen Orthodontie Implantologie Cosmetische en reconstructieve tandheelkundige behandelingen Mondhygiëne

Het is belangrijk om bij kinderen vanaf twee jaar een periodieke controle uit te laten voeren. Speciaal voor controles en behandelingen van jonge patiënten is er een ervaren jeugdtandverzorgende in onze praktijk werkzaam. Zij is op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van kindertandheelkunde en zorgt ervoor dat je kind met plezier naar De Tandarts gaat.

Poetsen op de juiste manier Vanaf de doorbraak van de eerste tandjes is poetsen noodzaak. Bij doorbraak van de tandjes is het glazuur namelijk het meest kwetsbaar. Om deze reden is het van belang dat er gepoetst wordt met een speciale tandpasta en tandenborstel. Hiervoor kun je het beste een zachte peutertandenborstel gebruiken met bijpassende peutertandpasta. De fluoride in de peutertandpasta zal ervoor zorgen dat de tandjes beter tegen gaatjes beschermd worden.

Meer weten over onze kindertandheelkunde? Bel ons of kijk op onze website.Welkom bij De Tandarts, de specialist op het gebied van tandheelkundige zorg. Het behoud van een mooi en gezond gebit is ons streven. Onze behandelingen worden met de modernste behandelmethodes uitgevoerd door een team van gespecialiseerde tandartsen en mondhygiënisten. Daarbij staat een persoonlijke benadering centraal.

Collegeweg 2b, Raamsdonksveer 0162-521546 www.naar-de-tandarts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).