bruisende zaken

 Op ons kun je vertrouwen

Op ons kun je vertrouwen

01-06-2019

Of je nu een hond hebt met (gedrags)problemen of een hond die nodig getrimd moet worden, Laura Blankenstein van Dog Service Trust kan je in beide gevallen helpen.

Meer met honden

“Toen mijn vriend een hond kocht met gedragsproblemen, vond ik dat zo interessant dat ik mij er verder in ben gaan verdiepen”, vertelt Laura. Zo ver zelfs dat ze de opleiding tot gedragstherapeut voor honden volgde en vervolgens ook aan de slag ging als hondentherapeut. “Ik wilde echter nog meer met honden. Vandaar dat ik ook nog een trimopleiding heb afgerond en vorig jaar mijn eigen trimsalon opende.”

Beste resultaat

Of ze nu als gedrachtstherapeut bij mensen thuiskomt om ze te leren hun hond beter te begrijpen of een hond trimt in haar salon, geduld is altijd een van Laura’s speerpunten. “Ik ben de geduldigste persoon op aarde”, lacht ze. “Voor mij gaat het niet om ‘zo snel mogelijk scoren’, maar om het hoogst mogelijke resultaat en daar neem ik uitgebreid de tijd voor. In mijn trimsalon werk ik daarom alleen op afspraak en ook voor de individuele lessen bij de mensen thuis neem ik alle tijd.”

Ik train alleen op positieve manier, dus zonder corrigerenNieuwsgierig? Ervaar het gewoon zelf. Op ons kun je vertrouwen!

Eigenaar: Laura Blankenstein | Bredaseweg 108A, Oosterhout (NB) | 06-20557985 | www.ds-trust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


00549 - Inez for fashion