bruisende zaken

De enige manier die echt werkt om direct af te rekenen met stress

De enige manier die echt werkt om direct af te rekenen met stress

01-07-2019

Je ervaart al enige tijd onrust in je hoofd en voelt je onrustig. Naast deze chaos ervaar je lichamelijke klachten, zoals een verhoogde bloeddruk of hoge bloedsuikers. Hoe lang is het geleden dat je echt kon genieten van de kleine dingen om je heen? En wordt het niet eens tijd om actie te ondernemen?

Workshop: 24 augustus van 10.00 tot 14.00 uur

Hoe zou je het vinden als:


• je zelf weer als kapitein aan het roer staat en zelf de controle pakt over je gedachten en je eigen lichaam?
• je aan het begin van de dag al over zoveel energie beschikt dat je de rest van de dag makkelijk aan kan en het niet meer uitmaakt welke uitdagingen er op je pad komen?
• negatieve energie van anderen je niet meer kan raken omdat jij meer zelfvertrouwen hebt en niet meer omver te blazen valt?
• jij op tijd kan ingrijpen wanneer je te veel stress dreigt op te pikken waardoor je niet meer uit balans raakt?
• de relaties met de mensen om je heen zich als bijna vanzelf verdiepen omdat jij heel anders in het leven staat, veel positiever waardoor mensen het fijn vinden om bij je in de buurt te zijn?
• jij zo sterk bent dat je niet meer zoveel met je zelf bezig bent (in je hoofd) maar dat de energie en de ruimte die vrijkomt kan gebruiken om anderen te helpen?
• jij beschikt over zoveel zelfvertrouwen dat jij de gaven en talenten die tot nu toe verborgen waren vanaf nu optimaal kan inzetten om je ware potentie te laten zien? Tijdens de workshop deel ik al mijn kennis met je, waarmee ik al zoveel mensen geholpen heb om een nieuwe levensstijl aan te meten. Je kan er al je vragen stellen en sparren met andere deelnemers. Bovendien krijg je er gratis koffie, thee en lunch bij! Dit allemaal voor een bedrag van slechts € 25.

Reserveer jouw plek via: https://www.leefintens.com/activiteitenagenda/de-enige-manier/

Leef Intens | Meer regie over eigen gedachten en lichaam Roel van Heel | 06 21 390 312 www.leefintens.com | Roel@leefintens.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).