Column

Barnsteen tegen teken en vlooien

Barnsteen tegen teken en vlooien

01-08-2019

Jan van der Linden, eigenaar van Kristallen Wereld in Breda, heeft een uitgebreide collectie natuurstenen. Veel mensen komen naar de Nieuwe Ginnekenstraat om stenen te kopen voor decoratief gebruik, maar vooral ook voor de heling van lichamelijke kwalen.

Barnsteen helpt om vrij te blijven van vlooien en teken. Het is een natuurlijke insektenwering.

De barnsteen helpt tegen teken en vlooien. Hoe dit in zijn werk gaat, door wrijving met huid of vacht, komt er bij de barnsteen ook aromatische terpeen vrij. Deze natuurlijke stof heeft veel eigenschappen, waaronder dat ze insectenwerend is. De barnsteen is ongeveer 50 miljoen jaar geleden ontstaan als een fossiel harssoort vanuit naaldbomen.

De barnsteen is er in verschillende kleuren, maar de okergele/geelbruine werkt het beste tegen de teken en vlooien is gebleken.

Barnsteen zou ook goed werk kunnen doen bij klachten als reuma, astma, verkoudheid, en aandoeningen aan de luchtwegen.

Zo geeft de barnsteen ook zelfvertrouwen en emotionele stabiliteit.

Let er op als u barnsteen koopt, dat u de 'echte' barnsteen koopt. Er is vrij veel barnsteen-look op de markt. Dit moet er echter bij genoemd worden: De stenen die Kristallen wereld verkoopt, zijn behandeld of onbehandeld, maar zeker geen nep.

Kom langs en vind dé kristal voor jouw klacht!

Nieuwe Ginnekenstraat 21, Breda | 06-11153479 info@kristallenwereld.nl | www.kristallenwereld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).