thema

Stralen na je vijftigste

Stralen na je vijftigste

01-09-2019

Make-up kan veel doen voor je uitstraling. Met de juiste make-up zie je er jaren jonger uit. Ook als je de vijftig gepasseerd bent. Hoe je daarvoor zorgt? Wij geven je tips!

Gebruik vloeibare foundation

Hoe ouder je wordt, hoe minder foundation je moet gebruiken. Foundation gaat snel in de rimpels zitten. Gebruik daarom eerst een goede vochtinbrengende crème en daarna een dun laagje foundation.

Camoufleer rimpels met een primer

Een laag primer is dé truc om rimpels en oneffenheden te verbergen. Breng hier vervolgens een dun laagje foundation over aan en je oneffenheden zijn niet meer zichtbaar.

Oogpotlood in plaats van eyeliner

Eyeliner is ideaal voor een strakke lijn. Wanneer je rimpeltjes krijgt op je oogleden, wordt die lijn helaas niet zo strak meer. Vervang je eyeliner daarom door oogpotlood voor een mooie oogopslag.

Concealer doet wonderen

Met een klein beetje concealer onder je ogen kun je wonderen verrichten. Breng hierover een beetje foundation aan en rimpeltjes en donkere kringen vallen niet meer op.

Gebruik knalrode lippenstift

De kleur van lippenstift kan veel doen. Donkere kleuren laten de lippen kleiner lijken. Met rode kleuren die naar oranje of bruin neigen, lijken de tanden minder wit. Met de klassieke knalrode lippenstift zorg je voor volle lippen en zit je altijd goed.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie