bruisende zaken

Tijd  voor jezelf

Tijd voor jezelf

01-09-2019

Eigenlijk wist Claudia het altijd al: ooit wilde ze werken als schoonheids-specialiste. Een droom die ze werkelijkheid heeft gemaakt door in 2015 te starten met een opleiding en een jaar later de deuren te openen van haar eigen salon. “Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad.”

Behandelingen

“In mijn salon bied ik diverse behandelingen aan, zoals ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, epileren, harsen, ontharen met bodysugaring, massages en gellak van Young Nails. Inmiddels ben ik ook gestart met make-up van Blèzi Cosmetics.”

IK Skin Perfection

Claudia selecteert voor haar salon namelijk heel bewust de merken waar ze mee werkt. “Zo werk ik voor de gezichtsbehandelingen met IK Skin Perfection; fantastische producten, zonder chemische toevoegingen, die de huid weer mooi en gezond maken. Tot nu toe is iedereen bijzonder enthousiast, inclusief ikzelf.”

Zichtbaar resultaat

“Iedereen wil er goed en verzorgd uitzien en ik weet precies hoe ik daaraan bij kan dragen. Daarnaast is geen vraag mij te gek. Ik wil juist iedereen helpen aangezien ik iedereen een mooie en gezonde huid gun die alles kan hebben.”

Blèzi Cosmetics

“Blèzi is een Nederlands merk van topkwaliteit wat mij enorm aanspreekt.

De producten zijn geweldig en ze doen wat ze beloven: kwaliteit, makkelijk in gebruik en ze blijven heel lang zitten. Een workshop geven is ontzettend leuk. In ca. 1,5 uur tijd vertel ik de gasten over de producten en laat ik zien hoe je ermee kunt werken, door de gastvrouw of één van de gasten op te maken. De reacties zijn enorm enthousiast”

gratis workshops & persoonlijk advies

06-52427776 | info@claudia4beauty.nl | www.claudia4beauty.nl | claudia4beauty

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie