bruisende zaken

Jumbo Kerstevent

Jumbo Kerstevent

01-10-2019

Voor het tweede jaar gaat Jumbo Miegielsen een Kerstevent organiseren in de Drie Linden in Prinsenbeek. Dit zal plaatsvinden op woensdagavond 11 december 2019.

In 2018 hebben we met onze beide winkels, Jumbo Miegielsen de Donk en Jumbo Miegielsen Prinsenbeek, voor het eerst een Kerstevent georganiseerd. Alle onze klanten werden uitgenodigd om naar dit evenement te komen.

Dit was echter wel op inschrijving en zal ook dit jaar weer op dezelfde manier gebeuren. Je kunt jezelf al aanmelden via MiegielsenKerstevent@Jumbo.com. Geef gelijk doormet hoeveel gasten je deze avond komt.

De BelleFleur zaal van de Drie Linden wordt helemaal in Kerstsfeer omgetoverd, dit wordt ook dit jaar weer mede mogelijk gemaakt door The Decoration Factory. Er zullen weer diverse heerlijke lekkernijen te proeven zijn die je met Kerstmis bij ons in de winkel kunt kopen. En onder het genot van een goed stukje muziek kunt je deze avond ook diverse wijnen en bieren proeven. Bier & Borrels zal ook dit jaar weer present zijn met hun Boschdal bieren, die overigens zilver en goud gewonnen hebben dit jaar. Dus kom zeker proeven.

De Hallo Jumbo zal ook dit jaar centraal staan, een aantal gerechten die hierin genoemd worden zullen bij ons bereidt worden. Zodat je als klant meteen kunt kijken en proeven hoe dat zo’n gerecht eruit ziet en smaakt.

Wij hebben er al veel zin in, zeker gezien het succes van vorig jaar. Dus geef jezelf alvast op via MiegielsenKerstevent@Jumbo.com en geef dan meteen aan met hoeveel gasten je deze avond komt genieten van deze avond.

Ik zie je graag tijdens ons Kerstevent.

Toine Kleemans

Jumbo Miegielsen Prinsenbeek | Markt 14, Prinsenbeek | 076-5438160 | www.jumbo.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie