Thema

Jon van Eerd speelt Herrie in de keuken

Jon van Eerd speelt Herrie in de keuken

30-11--0001

Harrie Vermeulen is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier! In de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie HERRIE IN DE KEUKEN, - geschreven door Jon van Eerd - vliegen, de petten, snorren en pruiken door het theater. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan veertig rollen!

“HERRIE IN DE KEUKEN wordt de vetste komedie van het jaar!”

Een dolkomisch verhaal

Als eigenaren van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige eten aan de man te brengen. De zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattooshop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

Puur vermaak

Jon van Eerd vertelt vol enthousiasme over de theatershow: “Ik heb enorm veel zin om het theater weer in te gaan! We gaan de gasten vermaken met een gezonde dosis humor, zodat ze de problemen uit het dagelijkse leven even helemaal vergeten. Het wordt net een minivakantie. Kortom: een avondje puur genieten!”

Kijk jij ook uit naar een hysterisch leuke avond?

Wacht niet langer en bestel vandaag nog kaarten voor een show bij jou in de buurt. Jon voegt hier graag nog het volgende aan toe: “Of het nu gaat om een grote of kleine zaal, wij voelen de sfeer moeiteloos aan en zullen hier gepast op inspelen. Eén ding is zeker: het wordt elke voorstelling weer lachen, gieren en brullen!”

Vanaf november is Jon te zien in theaters door heel Nederland. Kijk op www.pretpakhuis.nl.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie