bruisende zaken

Dorpscafé  in het centrum van Breda

Dorpscafé in het centrum van Breda

01-12-2019

Op een historische locatie, midden in het centrum van Breda, vind je Heeren van Breda. Eigenaar Anton Oomen nodigt je uit voor een drankje in zijn gezellige café voor jong en oud. Er is regelmatig wat te beleven. Van een bingoavond of een gezellig spelletje darten tot een zanger of band die komt optreden. Bij de Heeren van Breda kan het allemaal.

Gezelligheid voorop

Anton beschrijft zijn zaak als een combinatie tussen een bruin café en een grand café. Het is er altijd gezellig. De muziek die gedraaid wordt is herkenbaar voor iedereen. Er mag dan ook zeker meegezongen en gedanst worden. Je vindt er de sfeer van een dorpscafé, maar dan midden in de stad.

Geniet de hele dag door

Vier de feestmaand

Bij de Heeren van Breda ben je de hele dag welkom. Het café is open van 10.00 uur ’s morgens tot 2.00 uur ’s nachts. Overdag geniet je er van een goede kop koffie met gebak en ’s avonds sluit je de dag af met een lekker borreltje. In de zomer kun je heerlijk buiten zitten, want het café heeft een ruim terras met uitzicht op de Grote Markt en de Grote Kerk.

In december is er bij de Heeren van Breda van alles te doen. 15 december is er een optreden van Frenkie4you. Van 21 december tot 1 januari is er voor de deur een ijsbaan. Dit maakt Heeren van Breda de plek bij uitstek om na een middag schaatsen op te warmen met een warme kop koffie of chocomel. Of een gezellige borrel natuurlijk!

Heeren van Breda | Eigenaar: Anton Oomen | Grote Markt 31, Breda | 06 30606322 | heerenvanbreda

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie