bruisende zaken

Voel je weer helemaal top

Voel je weer helemaal top

01-12-2019

Aroma Massage Aromatherapie is een oude en zeer doeltreffende holistische geneeswijze. Het is de methode om van je spanningen, stress en angst af te komen. Daarnaast zijn er nog vele andere kwalen waarmee je naar een aromatherapeut kunt gaan zoals bijvoorbeeld allergische reacties, blaasontsteking, examenvrees, rouwverwerking, verminderde eetlust, concentratieproblemen, verkoudheid, gewrichtspijnen en spierpijnen, darmproblemen en huidaandoeningen.

Tip Spaar met een klantenkaart voor € 20 korting op een massage naar keuze.

De masseuse zal te allen tijde vertellen welke oliën zij gebruikt, maar als u de wens heeft om met een bepaalde olie behandeld te worden, dan kan dat natuurlijk ook. De massage is meestal zacht, zodat de olie goed door de huid kan worden opgenomen. Er wordt gebruik gemaakt van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. Aromamassages hebben een diepere werking, omdat die ook op je fijnstoffelijk lichaam inwerkt; dus niet alleen het lichaam, maar ook de geest. Ook als je jezelf een extraatje gunt en gewoon even lekker wilt ontspannen, is deze massage rustgevend. Vooral iets in deze drukke, jachtige tijden. Mensen met kwalen en ziekten kunnen zich door aromatherapie met bepaalde geuren beter voelen. Verder kunt u terecht voor: Thai Massage Traditionele Thaise massage of nuat phaen boran (Thai: , 'antieke massage stijl'), is een van 's werelds oudste geneesmethoden. Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud.

Hot stone massage Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius.

Vandaar de naam hot stone.

Voetmassage Voetmassage wordt vaak ook reflexzone therapie genoemd.

Haverdijk 6, Prinsenbeek | 076-750 2325 info@thaithala.nl | www.thaithala.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie