bruisende zaken

Met wat minder kilo’s de carnaval in én sparen voor jouw club!

Met wat minder kilo’s de carnaval in én sparen voor jouw club!

01-01-2020

Speel jij in een blaaskapel en/of ben je lid van een carnavalsclub, zou je graag met wat minder kilo’s de carnaval ingaan én wat bij elkaar sparen voor jouw club? Als dat als carnavalsmuziek in je oren klinkt, geef je dan op voor onze Carnavals Challenge en “Schuif mar aon”! “Schuif” samen met 1 of meerdere clubleden (of ouders, kennissen etc.) “aon” bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn. Gedurende de challenge maken we gebruik van de PowerSlim methode. PowerSlim is een leefstijlprogramma, gericht op het verbranden van vet. Je eet uitgebalanceerde, koolhydraatarme en heerlijke maaltijdproducten.

MELD JE AAN voor de Carnavals Challenge van 6 januari t/m vrijdag 14 februari 2020

De Carnavals Challenge loopt van 6 januari 2020 t/m vrijdag 14 februari 2020 want de week erna gaat het carnavalsfeest dan ook écht van start! Wij maken na de 14e de ‘eindstand’ op van jou en jouw mede Challenge-ers. De kilo’s die jullie samen zijn verloren, storten wij in euro’s in jullie clubkas! Daarnaast is iedere verloren kilo ook nog eens geld waard bij de grootste feestwinkel van Breda nl. De FopSjop! En de winnaar van deze challenge krijgt een cadeaubon t.w.v. € 25,- én een VIP-avond, beide aangeboden door modezaak Stijlvol-Stoer. Wij zeggen “Alaaf!!!” Je kiest zelf waarmee je van start gaat; óf het 3-dagenpakket óf je start met het complete startpakket van 8 dagen waarop je 11% korting krijgt Beide pakketten geven je de mogelijkheid om diverse producten te proeven. Daarna bepalen we samen hoe jouw PowerSlim-programma er verder uit komt te zien. Plan deze week nog je intake, des te eerder kun jij beginnen! Op een rijtje: • GRATIS intakegesprek ter waarde van € 55,- • tot aan carnaval (of langer) intensieve begeleiding met afslanken • 11% korting op je starterspakket • in de aanloop naar carnaval word je wekelijks voorzien per email van recepten, tips en voedingsadviezen • leuke verrassing als je gaat starten • kilo’s omgezet in euro’s voor je clubkas • tegoedbon van de Fop-Sjop Breda • maak kans op een VIP-avond én cadeaubon bij Stijlvol Stoer

Eat well, look good & feel great

Eigenaar: Mirella Franken | Groenstraat 4, Prinsenbeek | 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie