Adverteren werkt!

bruisende zaken

Al klaar voor carnaval?

Al klaar voor carnaval?

01-02-2020

Eind februari is het weer zover: carnaval barst los in Breda en omgeving. De echte carnavalsvierders zijn bovendien al veel langer bezig. En wat is carnaval zonder een passende outfit?

 

In het Kielegat en omgeving wordt nog steeds veel zelf gemaakt. Vanaf januari is het dan ook topdrukte bij Stof&Wol door de verkoop van carnavalsstoffen en fournituren. We hebben een breed en natuurlijk kleurrijk assortiment aan stoffen liggen. En ook de bandjes, franjes en dergelijke om je carnavalspak mee af te maken of op te pimpen zijn volop aanwezig.
 

Kielen…

In de winkel is het dan een bonte mengeling van carnavalsklanten. We krijgen natuurlijk veel mensen over de vloer voor stoffen voor nieuwe of extra kielen. Dit zijn vaak niet meer de geijkte effen kleuren, vooral niet bij de jeugdgroepen. Stoffen uit ons hele assortiment worden vaak aangesproken om een kiel net dat extra accent te geven waardoor deze extra opvalt.
 

Optochten…

Ook altijd een bijzondere groep zijn de deelnemers aan de diverse optochten in de omgeving. Erg leuk is het om zo van tevoren al wat te horen over wat we straks kunnen gaan zien!

En andere pakken

Maar ook de klanten die een unieke carnavalsoutfit willen maken zijn vaak een bijzondere uitdaging. Daarbij moeten we vaak niet alleen meedenken in de meters stof die er voor nodig zijn, maar ook in hoe een bepaald idee te realiseren. Vooral bepaalde vormen houden en krijgen in kleding is vaak een hele klus.

Al met al zijn de laatste maanden voor carnaval voor ons altijd een drukke en enerverende periode waar we met volle teugen van genieten!

 

Bij Stof&Wol vind je 120 m2 aan stoffen, wol en fournituren. We hebben een groot, veelzijdig en bijdetijds assortiment.

Belcrumweg 24 Breda 076-5327424 info@stofenwol.nl www.stofenwol.nl Openingstijden dinsdag - vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).