column

         Op zoek naar een   snelwerkende      effectieve therapie?

Op zoek naar een snelwerkende effectieve therapie?

01-02-2020

SensiPlus® therapie pakt allerlei klachten aan. Mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch. Denk aan onder andere allergieën, chronische pijn, vage klachten, ADHD, burn-out, stress, verdriet en/of pijn. Tijdens een behandeling wordt je lichaam uitgemeten met een biosensor en krijg je inzicht in je klachten.

Vaak komt het er op neer dat je een knop moet omzetten zodat je anders in het leven gaat staan, waardoor de klachten kunnen verdwijnen. Zo activeer en stimuleer je het zelfgenezend vermogen.

Sensi® therapie is een snel werkende therapie die heel snel resultaat kan geven. Vaak hebben mensen maar 1 tot 3 behandelingen nodig. Let op: De Sensi®therapie is geen vervanging voor een arts, maar kan heel goed gevolgd worden naast een behandeling van een arts. Mocht het nodig zijn, dan zal ik mensen adviseren om een arts te raadplegen.

In combinatie met de Sensi® therapie coach ik mensen hoe ze beter om kunnen gaan met hun hooggevoeligheid (HSP). Zowel kinderen als volwassenen. Want vaak geeft het hooggevoelig zijn ook verschillende klachten, die voorkomen kunnen worden door juist in balans te zijn, en door er beter mee om te kunnen gaan.

Voor meer informatie Kijk op www.praktijk-elva.nl, bel 06 13707455 of stuur een mail naar edith@praktijk-elva.nl Ik zie u graag in mijn praktijk, Praktijk Elva. Edith Oonincx

Edith Oonincx Praktijk Elva is een praktijk in huiselijke sfeer, waar u terecht kunt voor diverse wellness massages, klachtbehandeling, zwangerschapsmassage, cursus babymassage en SensiPlus Therapie.

Een totaalpakket voor de nodige ontspanning en juiste balans tussen lichaam en geest. Zwangerschapsmassage Ontspanningsmassages Fibromyalgiemassage SensiPlus Therapie

Frankenlaan 1, Prinsenbeek edith@praktijk-elva.nl 06-13707455 www.praktijk-elva.nl PraktijkElva

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).