column

Dankzij PowerSlim voel  ik mij een ander mens!

Dankzij PowerSlim voel ik mij een ander mens!

01-03-2020

Mijn hele leven kamp ik met overgewicht. Meerdere keren ben ik gewicht verloren door op dieet te gaan, maar dit zat er altijd net zo snel weer aan. Dit keer wilde ik het anders aanpakken!

Begin december 2018 heb ik de stap genomen en een PowerSlim coach bij mij in de buurt gebeld. We maakte direct een afspraak voor een intakegesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek vroeg mijn coach mij op de weegschaal te gaan staan. Ik schrok van het getal dat ik toen zag. Vol goede moed besloot ik daarom de volgende dag meteen van start te gaan met het PowerSlim programma.

Na een tijdje verschillende PowerSlim producten geproefd en geprobeerd te hebben, wist ik precies wat ik lekker en minder lekker vond. Ik ben gek op zoetigheid en vond het dan ook heel fijn dat er genoeg verantwoorde zoete tussendoortjes waren, zoals koeken en wafeltjes. Zo kon ik me toch aan een koolhydraatarm eetpatroon houden, maar ondertussen gewoon blijven genieten van iets lekkers! Iedere week zag ik het getal op de weegschaal dalen! Dat gaf mij de motivatie om door te gaan. Als ik mijn doel zou behalen, zou dat echt een mijlpaal voor me zijn. Het ging zelfs zo goed dat ik na het behalen van mijn doel door ben gegaan. Het ging immers zo goed! Mijn coach heeft mij voortdurend geholpen. Samen bespraken we de moeilijke momenten. Daardoor is het mij gelukt om, ondanks al die extraatjes tijdens de zomervakantie, de balans te houden. Ik kan nu met trots zeggen: het is mij gelukt.

Ik weeg 75 kilo.

Samen werken we op diverse wijzen aan jouw figuur en gezondheid.

Kies wat bij je past; bewegen warmtecabine afslanken powerslim lymfemeting en draineren VET BEVRIEZEN (CRYOLIPOLYSE) ORTHOMOLECULAIR VoEDINGSADVISEUR Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken, vraag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis adviesgesprek of proefles.

Wil je graag starten met het PowerSlim voedingsprogramma? Dan nodig ik je graag eerst uit voor een adviesgesprek. Hierin leg ik je persoonlijk uit hoe het PowerSlim-voedingsplan werkt.

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie