column

De lekkerste pizza’s   van Breda

De lekkerste pizza’s van Breda

01-04-2020

Als we Bram vragen waarom hij drie jaar geleden de deuren van zijn eigen pizzeria opende, heeft hij zijn antwoord meteen paraat: “Ik ben gek op pizza’s!

Kom genieten! Grote groepen zijn ook welkom!

Geweldig dat ik in mijn eigen zaak dag in dag uit de meest verrukkelijke pizza’s mag bakken en dat mijn gasten daar dan heerlijk van genieten.” Pizza Diavolo Echte Italiaanse pizza’s welteverstaan, want bij Pizza Cantina worden alle pizza’s bereid in de traditionele steenoven. “Sowieso proberen we zoveel mogelijk te werken met echt Italiaanse ingrediënten, de wijnen op de kaart zijn Italiaans en als je toch meer zin hebt in een biertje, dan hebben wij ook Peroni op de kaart staan. Wat onze topper is? De Pizza Diavolo! Zoals wij die maken, met een speciaal soort worst, proef je hem nergens anders.” Open keuken Dat alle pizza’s bij Pizza Cantina eigenhandig en geheel vers worden gemaakt, kunnen gasten met eigen ogen aanschouwen. “Dit zorgt meteen voor een leuke sfeer in de zaak en wat leven in de brouwerij.” Loopt het water je al in de mond? Breng dan zeker eens een bezoekje aan Pizza Cantina. “Of je hier van je pizza wilt komen genieten of deze toch liever afhaalt om thuis op te eten, iedereen is meer dan welkom!”

Pizza Cantina | Oranjeboomstraat 156 Breda | 076-5620816 | www.pizzacantina.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).