bruisende zaken

             Op zoek naar  ontspanning en balans             tussen lichaam en geest?

Op zoek naar ontspanning en balans tussen lichaam en geest?

01-04-2020

Mijn naam is Edith Oonincx en sinds een aantal jaren woon ik samen met mijn vriend in Prinsenbeek. Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam binnen de hulpverlening. In 2012 besloot ik mijn droom te volgen en ben ik de trotse eigenares van Praktijk Elva.

Praktijk Elva is een praktijk in huislijke sfeer, waar u terecht kunt voor diverse wellness massages, klachtbehandeling, zwangerschapsmassage, cursus babymassage en SensiPlus® therapie. In combinatie met de SensiPlus® therapie coach ik mensen hoe ze beter kunnen omgaan met hun hooggevoeligheid (HSP) Een totaal pakket voor de nodige ontspanning en juiste balans tussen lichaam en geest.

Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat ik HSPer ben (Hoog Sensitief Persoon). Een heleboel dingen uit mijn verleden vielen daardoor op zijn plaats. Ik heb er mee leren omgaan, en dat maakt het een heel stuk makkelijker voor mij. Het is dan ook heel dankbaar om andere HSPers te leren omgaan met hun hooggevoeligheid. Zowel kinderen als volwassenen. Via de SensiPlus® therapie probeer ik ervoor te zorgen dat mensen weer in hun eigen energie komen te staan, de juiste balans tussen lichaam en geest. Ook mensen met lichamelijke klachten en/of burn-out kunnen hier baat bij hebben. In deze drukke maatschappij merk ik dat steeds meer mensen toe zijn aan ontspanning. Daardoor ben ik de massages erbij gaan doen. Het masseren is mijn passie geworden. Van Wellness massages tot klachtbehandeling, fybromyalgie massage, zwangerschapsmassage en cursus babymassage. Zo kun je bij Praktijk Elva terecht voor een echt totaal pakket.

Praktijk Elva blijft zich ontwikkelen. Kijk dus regelmatig op mijn site of facebook, zodat u de ontwikkelingen kunt volgen.

Ik zie u graag in mijn praktijk, Praktijk Elva. Edith Oonincx

Frankenlaan 1, Prinsenbeek edith@praktijk-elva.nl | 06-13707455 www.praktijk-elva.nl | PraktijkElva

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).