bruisende zaken

Dé visspecialist van Breda Vishandel Van Nunen

Dé visspecialist van Breda Vishandel Van Nunen

01-06-2020

Vis… Nicky Tom krijgt een lach op zijn gezicht als hij het erover heeft. “Vis is zo’n ontzettend veelzijdig product, je kunt er van alles mee doen!” Een passie die hij maar al te graag deelt met de klanten van zijn Vishandel Van Nunen in Breda.

Voor de lekkerste vis moet je bij Van Nunen zijn!

Nicky is met recht trots op de zaak die hij eerder dit jaar heeft overgenomen. “Een goedlopend bedrijf met een mooi product! Hiervoor werkte ik zelf ook al jaren ‘in de vis’, dus ik weet precies waar ik het over heb.” En of je nu komt voor een vers visje, salade, broodje of bijvoorbeeld gebakken vis, bij Vishandel Van Nunen verkopen ze het allemaal. “Alles versbereid in eigen keuken van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat is dan ook meteen waardoor wij ons weten te onderscheiden en waardoor zoveel klanten steeds weer naar ons terug blijven komen!” Topservice Behalve kwaliteit staat bij Van Nunen ook het leveren van de best mogelijke service zeer hoog in het vaandel. “Klanten worden bij ons altijd hartelijk ontvangen en wat voor vraag ze ook hebben, we proberen deze uiteraard altijd zo goed mogelijk te beantwoorden.”

Vishandel Van Nunen | Eigenaar: Nicky Tom | Haagweg 159, Breda | 076-5210145 | www.vishandelvannunen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie