bruisende zaken

Tijd voor creativiteit

Tijd voor creativiteit

01-07-2020

We zitten in een bijzondere periode. Door alles hebben we vaak meer vrije tijd dan eerst. De vakantieperiode komt er ook weer aan en ook die zal een andere invulling gaan krijgen. Hoe fijn is het dan als je een creatieve hobby hebt die daar invulling aan kan geven!

Een beetje Zen… Want ik hoor het ook vaak: iets maken met je handen zorgt niet alleen dat je bezig bent, het werkt ook ontspannend. Door de focus op het handwerk verleg je je gedachten en kom je tot rust. Rust die we met de nog voortdurende onzekerheid goed kunnen gebruiken.

Nieuwe vaardigheden ontdekken Ook blijken veel mensen deze periode te gebruiken om nu eindelijk eens iets te gaan doen wat ze al langer wilden. De naaimachine van oma wordt afgestoft, op Youtube worden de instructies om te haken of te breien opgezocht. En voilá, een nieuwe hobby is geboren! Een hobby die nu, maar ook later ontspanning en voldoening kan opleveren Stof&Wol is er daarom juist ook nu! Na de eerste onzekere dagen was het voor mij dus al snel geen vraag meer of de winkel open moest blijven. Je kunt dan ook nog steeds dagelijks terecht voor al je stoffen, garens en fournituren. En ook met wat afstand blijft advies nog prima mogelijk. Soms vraagt dat wat extra creativiteit, maar daarvoor ben je bij Stof&Wol dan ook aan het juiste adres. Kom dus snel (weer) langs, ik zie je graag! Lieve groet Lilian

Bij Stof&Wol vind je 120 m2 aan stoffen, wol en fournituren. We hebben een groot, veelzijdig en bijdetijds assortiment.

 

Belcrumweg 24 Breda 076-5327424 info@stofenwol.nl www.stofenwol.nl Openingstijden dinsdag - vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).