Column

Een kunstgebit om in te lijsten

Een kunstgebit om in te lijsten

01-07-2020

Een kunstgebit dat prachtig oogt en comfortabel zit, is een waar kunstwerk. Als u een prothese nodig heeft of een slecht passend of verouderd kunstgebit bezit, kunt u zonder verwijzing een afspraak maken. Gun uzelf een gebit om in te lijsten, een lach die gezien mag worden en een oplossing die pijn en ongemakken verhelpt.

Normaal gesproken bestaat de behandeling uit zes afspraken.

1. Intakegesprek en eerste afdrukken Tijdens dit bezoek worden de eerste proefafdrukken van de beide kaakdelen gemaakt. Daarmee kunnen speciale ‘lepels’ gemaakt worden. 2. Definitieve afdrukken Met behulp van de lepels worden de definitieve afdrukken van uw beide kaakdelen gemaakt. Hiermee worden de randlengte en de pasvorm van uw nieuwe kunstgebit vastgelegd. 3. Beetbepaling Met een beetbepaling wordt duidelijk hoe de kaken ten opzichte van elkaar staan en hoeveel ruimte er in de mond aanwezig is voor de prothese. U kunt uw esthetische wensen kenbaar maken en overleggen over de kleur en vorm van de te gebruiken tanden. Het is belangrijk om foto’s van vroeger mee te nemen om een natuurlijk eindresultaat te behalen. 4. Proefprothese Tijdens deze afspraak wordt gecontroleerd of de tanden mooi staan en de kiezen goed op elkaar sluiten. De tanden en kiezen staan nog op een wasplaatje waardoor de pasvorm van de prothese nog niet optimaal zal zijn. 5. Plaatsen van de prothese De prothese is klaar, wordt in uw mond geplaatst en op esthetiek, pijnplaatsen en spraak gecontroleerd. 6. Nacontrole De pasvorm en functie van het kunstgebit worden gecontroleerd. Waar nodig worden correcties uitgevoerd. De behandeling is afgerond. U komt jaarlijks terug voor de reguliere controle.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De specialisaties van de praktijk liggen op het gebied van implantaten, protheses, frames en gedeeltelijke protheses. Het beroep tandprotheticus bestaat al enige decennia en is sinds 1989 een beschermde beroepstitel.

Mensen kunnen bij mij ook terecht voor controles en reparaties.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Snelle service bij reparatie. U krijgt een advies op maat met een kosten- en vergoedingen- begroting. Een eerste consult is bij ons altijd gratis!

Alard Duhamelstraat 78, Breda (076) 587 70 20 www.tppvdgaag.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie