bruisende zaken

Op zoek naar massage om klachten te voorkomen?

Op zoek naar massage om klachten te voorkomen?

01-08-2020

Wellness masssage Een wellness massage is een heerlijke ontspanningsmassage, uitgevoerd met een warme etherische massage olie. Dit heeft een weldadige werking op lichaam en geesten is geschikt voor iedereen. De aanraking en druk van de massagehandgrepen is veel lichter en minder gericht op de specifieke spieren in vergelijking met een klachtgerichte massage.

Hotstone massage
Een hotstone massage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen. Deze worden in een heater (au-bain-marie) verwarmd tot 45-50 graden Celsius, waarna ze op het lichaam worden gelegd. De warmte dringt door in uw spieren wat zorgt voor een diepere ontspanning aan uw behandeling. U ervaart een weldadig gevoel.

Lomi Lomi massage
Dit is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volledige lengte van het lichaam, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd.

Voor meer informatie Kijk op www.praktijk-elva.nl, bel 06 13707455 of stuur een mail naar edith@praktijk-elva.nl
Ik zie u graag in mijn praktijk, Praktijk Elva. Edith Oonincx

Edith Oonincx Praktijk Elva is een praktijk in huislijke sfeer, waar u terecht kunt voor diverse wellness massages, klachtbehandeling, zwangerschapsmassage, cursus babymassage en SensiPlus Therapie.

Een totaal pakket voor de nodige ontspanning en juiste balans tussen lichaam en geest.
Zwangerschapsmassage
Ontspanningsmassages
Fibromyalgiemassage
SensiPlus Therapie

 

Frankenlaan 1, Prinsenbeek edith@praktijk-elva.nl 06-13707455 www.praktijk-elva.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).